Bobbi van Olst | Dieren & Mensen | Fotograaf

Tarieven

Er is veel mogelijk bij BVO – Fotografie. Er wordt voornamelijk buiten gefotografeerd in een gezellige sfeer. Als er dieren bij de fotoshoot betrokken zijn, houd ik altijd rekening met het dierenwelzijn. Wanneer de dieren aangeven dat ze een pauze nodig hebben of er klaar mee zijn, dan geef ik dat dier wat het op dat moment nodig heeft. Zo is dat ook bij baby’s/ jonge kinderen.

Er zijn verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. Deze staan hieronder met de tarieven. De tarieven zijn exclusief de reiskosten.
Tarieven


Pakket 1 – €35

-3 nabewerkte foto’s

€11,67 per foto

-20 – 30 minuten shooten

-uitzoekgalerij


Pakket 2 – €65

-7 nabewerkte foto’s

-€9,29 per foto

-30 – 45 minuten shooten

-uitzoekgalerij


Pakket 3 – €85

-10 nabewerkte foto’s

-€8,50 per foto

-45 – 60 minuten shooten

-uitzoekgalerij


Pakket 4 – €250

-30 nabewerkte foto’s

-€8,34 per foto

-60 – 90 minuten shooten

-uitzoekgalerij


Let op:

Bij elke pakket is het mogelijk om losse foto’s bij te bestellen. De kosten daarvan zijn €10,- per losse foto.

Inhuren:

Wanneer je een langere tijd een fotograaf nodig hebt, dan kun je contact met mij opnemen voor meer informatie.Blackfoto’s, portretfoto’s, outdoorfotografie, kattenfotograaf, hondenfotograaf, paardenfotograaf, familiefotograaf, bedrijfsfoto’s, dierenfotograaf, mensenfotograaf, e.t.c.

Werkomgeving: o.a. Genderen, Wijk en Aalburg, Eethen, Drongelen, Meeuwen, Heusden, Den Bosch, Goirle, Tilburg, Dussen, Giessen, Andel, Veen, Waalwijk, Woudrichem, Drunen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, ‘s-Hertogenbosch, Ammerzoden, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Vlijmen, Moergestel, Riel, Dongen, Breda,